ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι,

Είναι με πολλή χαρά που σας καλωσορίζω σε αυτή την ιστοσελίδα και εύχομαι στον καθένα από σας κάθε καλό. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε το καλώς νοούμενο συμφέρον του χωριού μας και του καθενός από εσάς. Είμαστε όλοι ταγμένοι να υπηρετούμε τον τόπο μας με σύνεση και αποτελεσματικότητα.

Από την ιστοσελίδα, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πωμού, εγκαινιάζει ένα σημαντικό βήμα ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους κατοίκους της κοινότητας, τους αποδήμους μας, αλλά και με όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους.

Από εδώ μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες για το όμορφο χωριό μας, για τις αποφάσεις του Συμβουλίου και άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν το κοινό.

Σκοπός μας είναι η γρήγορη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση όλων όσων θέλουν να πληροφορηθούν για το χωριό μας και για ζητήματα που τους αφορούν.

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε επίσης να εκφράζετε τις δικές σας εισηγήσεις και απόψεις, για βελτίωση των υπηρεσιών του Συμβουλίου, τις οποίες αναμένουμε για μελέτη και εφαρμογή, όπου βέβαια είναι αυτό δυνατό να γίνει.

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνση:
k.symvouliopomou@cytanet.com.cy

Σας περιμένουμε στον Πωμό με το ειδυλλιακό τοπίο που συνδυάζει την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας.

 

Φιλικά

Βαγγέλης Στυλιανού
Πρόεδρος Κοινοτικού
Συμβουλίου Πωμού

Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
 
 
 
 
 
Footer
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.